2400 izmaiņas – Mitsubishi iepazīstina ar modernizēto L200 (+ FOTO)

Speciāli sarīkotā pasākumā Taizemē Japānas autobūves kompānija Mitsubishi iepazīstinājusi ar modernizēto L200 pikapu, kas pēc ražotāja apgalvojuma, ieguvis 2400 izmaiņas.

Pikapa priekšpuse tagad veidota markas jaunajā dizaina stilā – Dynamic Shield un līdzinās jaunās paaudzes Pajero Sport. Raksturīgākā iezīme – divstāvu optika ar šauriem priekšējiem un dienas gaitas lukturiem augšpusē un vertikāli iebūvētiem miglas lukturiem, kas apvienoti ar līkumu izgaismotājiem. Skatu pievelk arī stūrainās riteņu arkas, masīvais bamperis un lielais daudzums hromēto detaļu.    

Salonā jauni sēdekļi un cits mērinstrumentu panelis. Vadītājam palīdzēs aklās zonas uzraugs, parkošanās palīgs, no kalna nobraukšanas palīgsistēma un sistēma, kas palīdz izvairīties no sadursmes, bet ar Multi Around Monitor sistēmas palīdzību varēs palūkoties uz automobili un tuvāko apkārtni no putna lidojuma.

Modernizēto L200 komplektē ar uzlabotu pilnpiedziņas sistēmu Super Select un transmisiju, kurai būs pieci braukšanas režīmi: grants, dubļi/sniegs, smiltis, klinšains apvidus. Kad off-road režīms ieslēgts, elektronika regulē motora, transmisijas un bremžu darbību, cenšoties izvairīties no riteņu izbuksēšanas.

L200 saņēmis jaunu sešpakāpju automātisko pārnesumkārbu, kas stājas iepriekšējās piecu pakāpju transmisijas vietā, modernizētu bremžu sistēmu ar lielākiem diskiem un spēcīgākiem bremžu mehānismiem, jaunus amortizatorus, kas uzlabos gaitas īpašības.  

Modernizētā pikapa motoru klāstu veido jau zināmais 2,4 litru 128 Zs benzīna agregāts, kā arī jaunais 2,4 litru turbo dīzelis, kas attīsta 181 Zs. Taizemē un citās Āzijas valstīs pikapa tirdzniecība sāksies tuvākajā laikā, bet Eiropā tas nonāks 2019.gadā.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.