Ar Toyota gēniem – Ķīnas marka Hongqi laiž klajā greznu krosoveru (+ FOTO)

Ķīnas marka Hongqi, kas pieder ietekmīgajam koncernam FAW, prezentējusi greznu krosoveru, kas izgatavots uz Toyota Crown bāzes.

Ķīnas marka Hongqi (tulkojumā: sarkanais karogs), kas vairāk pazīstama kā greznu limuzīnu ražotāja, šoreiz nāk klajā ar liela un grezna krosovera projektu. Tas ir modelis HS7, kas veidots pēc 2016.gadā nodemonstrētā koncepta Hongqi Concept-S motīviem. Automobilis izceļas ar markai raksturīgu milzīgu hroma radiatora resti, hroma dekoriem priekšējā bamperī un C-veida dienas gaitas lukturiem.

HS7 pamatā ir 2013.gada sedana Hongqi H7 platforma, kas savukārt, veidots uz Toyota Crown Majesta piektās paaudzes sedana bāzes. Krosovera motortelpā pierakstīts pašu ražojuma 3,0 litru sešcilindru benzīna turbo motors, kas attīsta 338 Zs jaudu un 445 Nm griezes momentu. Spēka agregāts strādā pārī ar japāņu Aisin astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu un novada griezes momentu visiem četriem automašīnas riteņiem.

Neskaitot krosoveru, “Sarkanā karoga” piedāvājumā vēl ir arī trīs sedani: iespaidīgu izmēru un partijas augstākajām amatpersonām konstruētais Hongqi L5 ar retro stilā ieturētu dizainu un 12 cilindru motoru, piecmetrīgais Hongqi H7 uz Toyota Crown Majesta bāzes un priekšpiedziņas Hongqi H5 uz Mazda6 bāzes. Drīzumā kompānijas piedāvājumam pievienosies arī vidējās klases elektriskais krosovers Hongqi E-HS3, kas tika pieteikts šopavasar notikušajā Pekinas autoizstādē

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.