Toyota Prius aprīko ar sešstobru aviācijas ložmetēju (+ VIDEO)

ASV radīta visai neparasta tehniska kombinācija, kurā apvienots Toyota Prius hibrīdautomobilis un sešstobru ložmetējs M61 Vulcan no aviācijas iznīcinātāja F16.

Šāda ideja ienākusi prātā amerikāņu kara veterāniem piederošās kafijas ražošanas kompānijas Black Rifle Coffee Company (BRCC) darbiniekiem, kas pie projekta strādāja jau no vasaras. Ziedojot pārbūvei vairāk nekā 160 stundas tas arī pabeigts un tagad miermīlīgais un videi draudzīgais hibrīdautomobilis var lepoties ar efektīvu 20 mm sešstobru ātršāvēju, kas minūtē spēj raidīt 6600 šāvienus.  

Lai realizētu savu ieceri, nācās pilnībā pārveidot Prius salonu un izveidot stiprinājumu uz mašīnas jumta, kas esot izdevies tik veiksmīgs, ka metāliskā konstrukcija varot noderēt ikviena smagā ieroča fiksēšanai.

Ja reiz projekts pabeigts, jādomā, ka būs arī tādi, kas vēlēsies šo ieroci izmēģināt, taču lēts gan tāds prieks nebūs – zinot, ka viena M61 Vulcan patrona maksā 27 dolārus, aprēķināts, ka vienas minūtes laikā “Vulkāns” “pārvērš pelnos” 180 000 dolāru.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.