Pacientu glābējam no Paradaizas uzdāvina jaunu Toyota Tundra (+ FOTO)

Varonīgais medicīnas darbinieks, kurš neraugoties uz briesmām un nesaudzējot savu personīgo Toyota Tundra pikapu, vairākas reizes atgriezās liesmu pārņemtajā Paradaizas pilsētā lai glābtu cilvēkus, saņēmis jaunu pikapu no Toyota ASV pārstāvniecības.

Atgādināsim, ka savvaļas ugunsgrēks Kalifornijā sākas 8.novembrī un vissmagāk cieta tieši Paradaizas pilsēta. Uguns nopostīja praktiski visu pilsētu, tostarp pilsētas slimnīcu, no kuras cilvēkus evakuēja pēdējā brīdī. Par savu izglābšanos pacienti var pateikties intensīvās terapijas darbiniekam Ellinam Pīrsam, kurš cilvēkus un daļu medicīnas iekārtu izveda ar savu pikapu, vairākkārt atgriežoties liesmu pārņemtajā pilsētā. To, cik ļoti Pīrs riskēja ar savu dzīvību, var noprast aplūkojot sociālajos medijos izliktos foto, kuros redzams no visām pusēm apdedzis baltas krāsas pikaps ar izkusušiem lukturiem, kas brīnumainā kārtā turpina strādāt.

Pīrsa varoņdarbu novērtējusi arī Toyota ASV pārstāvniecība, kas medicīnas darbiniekam uzdāvinājusi jaunu Tundra pikapu.

Pēdējās ziņas liecina, ka ugunsgrēks savaldīts par 95 procentiem, bojā gājušo skaits pieaudzis līdz 84 personām, bet bez vēsts pazuduši joprojām skaitās 560.

Foto: ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.