Ķīnas Geely parāda krosa kupeju ar Volvo agregātiem (+ FOTO)

Ķīnas kompānija Geely nodemonstrējusi krosoveru ar kupejveida virsbūvi un Volvo XC40 agregātiem. Ražotājs plāno to piedāvāt ne tikai vietējā tirgū, bet arī ārpus savas valsts robežām.

Kompānija Geely publicējusi pirmos jaunā modeļa FY11 (rūpnīcas indekss) attēlus. Tas ir krosovers ar kupejveida virsbūvi, kas izgatavots uz CMA modulārās platformas, ko Ķīnas koncerns izstrādājis sadarbībā ar sava meitasuzņēmuma Volvo speciālistiem.

Automobiļa garums ir 4605 mm, bet riteņu bāzes garums sasniedz 2700 mm. Motoru piedāvājumā iekļauts 1,5 litru trīscilindru benzīna agregāts, kas tiek izmantots arī Volvo XC40 un šajā gadījumā attīsta 156 Zs un 265 Nm. Geely krosoveram paredzēts vēl viens motors – divlitru četrcilindru turbo dzinējs ar 238 Zs (350 Nm), kā arī hibrīdversija uz 1,5 litru motora bāzes. Pēc provizoriskas informācijas, visi motori strādās kombinācijā ar septiņu pakāpju robotizēto divsajūgu pārnesumkārbu.

Geely krosa kupejas pirmizrāde notiks 2019.gada pavasarī. Sākumā to tirgos vienīgi pašmāju tirgū, bet vēlāk arī ārpus Ķīnas robežām.

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.