UAZ turpina uzlabot apvidnieku Patriot

Krievijas autobūves kompānija UAZ turpina uzlabot apvidus auto Patriot aprīkojumu, piedāvājot jaunas ekstras, kas kļūst pieejamas līdz ar 2019.gadu.

Ražotājs norāda, ka sākot ar februāri UAZ Patriot Klassik un Optium versijas varēs aprīkot ar miglas lukturiem. Bāzes versijai kļūs pieejams salona papildu apsildītājs un multimediju/navigācijas sistēma ar skārienjutīgu ekrānu, bet versijai Optium jau standarta komplektācijā būs iekļauts kondicionieris. Sākot ar februāri, Optium varēs uzlabot ar klimata paketi, kas apvieno klimatkontroles iekārtu un siltumu aizturošus stiklus.

Savukārt Prestiž versijas pircējiem kļūs pieejama atpakaļskata kamera, distances sensori priekšā un aizmugurē. Visbeidzot šogad tiks laista klajā arī Patriot modifikācija ar automātisko pārnesumkārbu, ko pēc dažu avotu ziņām piegādās franču kompānija Punch Powertrain.

UAZ Patriot modernizācija sākās 2018.gadā – no septembra apvidus auto tiek montēts pilnveidots 2,7 litru benzīna dzinējs, kas attīsta 150 Zs (235 Nm) – par 15 Zs un 18 Nm vairāk nekā līdz tam. Modernizācija skāra arī piecpakāpju mehānisko pārnesumkārbu, sajūgu un stūres iekārtu. Patriot ieguva jaunas konstrukcijas piekari, atsperes, amortizatorus un aizmugures šķērsstabilizatoru.

Foto: Ekrānšāviņš no Youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.