550 Zs un 274 km/h – Range Rover parāda visjaudīgāko Velar (+ FOTO)

Britu kompānija Land Rover laidusi klajā krosovera Velar jaudīgāko modifikāciju SVAutobiography Dynamic Edition, kas ieguvusi 550 Zs motoru un spēs sasniegt 274 km/h.

Jaunā modifikācija aprīkota ar piecu litru astoņcilindru kompresormotoru, kas attīsta 550 Zs jaudu un 680 Nm griezes momentu.  Spēka agregāts darbojas pārī ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, nodrošinot maksimālo ātrumu 274 km/h un paātrinājumu līdz simtam vien 4,5 sekundēs. Automobilis komplektēts ar adaptīvo pneimopiekari, modernizētiem šķērsstabilizatoriem, četru virzuļu bremžu mehānismiem, 395 mm bremžu diskiem un sarkanas krāsas bremžu skavām, sporta izplūdes sistēmu, kas ir par 7,1 kg vieglāka nekā Velar standarta modelim.   

Ražotājs uzsver, ka no standarta modeļa SVAutobiography Dynamic Edition atšķiras visai ievērojami, ne velti stūres iekārtas, transmisijas, pilnpiedziņas, sadales kārbas, diferrenciāļa un elektronisko asistentu noregulēšanai veltītas 64 tūkstoši cilvēkstundu.

Krosovera salonā iebūvēti iebūvēti apsildāmi un ventilējami sēdekļi, kas elektriski regulējami 20 pozīcijās. Komplektu papildina sporta stūre ar alumīnija svirām ātrumu pārslēgšanai. 

SVAutobiography versijas salona ādas apdarei varēs izvēlēties kādu no četriem krāsu variantiem, bet virsbūves krāsas pieejamas sešas.

Lielbritānijā jaunā Velar modifikācija maksā 86 120 māciņu (98 200 eiro).

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.