Chrysler Pacifica un Dodge Grand Caravan iegūst īpašās versijas (+ FOTO)

FCA alianse iepazīstinājusi ar tehnisko dvīņu Chrysler Pacifica un Dodge Grand Caravan 35th Anniversary Edition versijām, kas veltītas šo modeļu 35.gadskārtai tirgū.

Jubilejas Chrysler Pacifica ieguvis melnas nappa ādas salona apdari, kas kontrastē ar Cranberry Wine krāsas sēdekļu, stūres un mērinstrumentu paneļa nošuvēm. Par piederību īpašajai versijai atgādinās arī melns radiatora režģis un jubilejas modeļa logotipi uz grīdas paklājiņiem, radiator restes un paceļamajām aizmugures durvīm. Minivens ar iekšdedzes motoru tiks komplektēts ar griestos iebūvētu DVD atskaņotāju un 20 collu riteņu diskiem, bet hibrīda Pacifica – ar 13 skaļruņu audio sistēmu.

Savukārt Dodge Grand Caravan 35th Anniversary Edition komplektēts ar 17 collu riteņu diskiem, apsildāmu stūri un priekšējiem sēdekļiem, mantu novietni, kas iebūvēta grīdā pirms otrās sēdekļu rindas.

ASV minivenus joprojām pērk labi – 2018.gadā FCA daļa šajā tirgus segmentā sasniedza 55%, bet kopš pirmā minivena ieviešanas tirgū ražotājs realizējis jau 14,6 miljonus šo transportlīdzekļu.

 

Foto: Ekrānšāviņš

Pirmais Chrysler kompānijas minivens Plymouth Voyager 1984.gads

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.