Pārdošanā no šodienas – Audi uzlabojis sportisko TT RS saimi (+ FOTO)

Vācijas autobūves kompānija Audi laidusi klajā modernizēto TT RS kupeju un rodsteru, kas klientiem kļūst pieejami no šodienas, 7.februāra.

No sava priekšteča modernizētie sporta auto atšķirsies ar jaunu priekšējo bamperi, lielāka izmēra sānu gaisa pievadiem un jaunu antispārnu, kas ieguvis izliektus sānu elementus abos galos. Bāzes komplektā tagad iekļauti diožu priekšējie lukturi, kurus par piemaksu var samainīt pret vēl modernākajām matrix-OLED gaismām.

TT kupeja un rodsters ieguvuši jaunus salona apdares variantus, pilnveidotu multimediju-izklaides sistēmu, bet par piemaksu pieejams MMI Navigation Plus komplekss ar balss vadību, Wi-Fi internetu un 680 vatu Bang&Olufsen audio sistēmu.

Tehniskais pildījums atstāts bez izmaiņām – abi modeļi komplektēti ar 2,5 litru pieccilindru turbo agregātu, kas attīsta 400 Zs (480 Nm) un strādā pārī ar septiņu pakāpju robotizēto pārnesumkārbu un pilnpiedziņu. 100 km/h kupeja sasniedz 3,7 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 250 km/h (elektroniski ierobežots) vai 280 km/h (ar papildmaksā iekļauto sporta paketi).

Eiropā tirgū pasūtīšanai Audi TT RS saime kļūs pieejama 7.februāri, marta sākumā abi modeļi piedzīvos oficiālo pirmizrādi Ženēvas autoizstādē un drīz pēc tam sāksies arī piegādes markas dīleru centriem.

Audi TT RS kupeja maksās vismaz 67 700 eiro, TT RS rodsters – 70 500 eiro.

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.