Ženēvas autoizstāde noslēgusies; organizatori atzīmē igauņu Nobe, krievu Aurus (+ VIDEO)

Svētdien noslēdzās divas nedēļas ilgusī Ženēvas 89.starptautiskā autoizstāde, kuras norises tika atspoguļotas arī iAuto.lv interneta mājaslapā un Youtube kanālā.

Izstādes organizatori ir gandarīti par paveikto – šogad izstādi apmeklēja vairāk nekā 602 000 interesentu, notika 150 pasaules un Eiropas pirmizrādes, apskatei bija izlikti vairāk nekā 900 automobiļu.

34 dalībnieki Ženēvā šogad ieradās pirmoreiz un ar savām ekspozīcijām piesaistīja lielu interesi. Organizatori atzīmē eksotisko igauņu retro stila elektrisko trīsriteni Nobe, krievu luksuss limuzīnu Aurus Senat un eleganto itāļu Puritalia kupeju Berlinetta.

Jau tradicionāli tika izvēlēts Eiropas Gada auto, par kuru kļuva elektromobilis Jaguar I-Pace, tika parādīts pasaulē dārgākais jaunais auto Bugatti La Voiture Noire (16,7 miljoni eiro), notika arī citas ne mazāk spilgtas un nozīmīgas debijas.

Izstādi atspoguļoja vairāk nekā 10 000 žurnālistu, Instagram kontā reģistrēti vairāk nekā 5,8 miljoni skatījumu, GIMS izstādes kontam Facebook sekojoši 154 000 fanu, Twitter ziņām – 345 000, bet izstādes mājaslapu apmeklējuši 1,5 miljoni autobūves jaunumu cienītāju.

Ženēvas autoizstāde atvadās līdz nākamajam gadam, kā tiks rīkota jau 90.reizi – kā ierasts 11 dienas, no 5. līdz. 15. martam.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.