Volkswagen modernizējis Transporter furgonu (+ FOTO)

Volkswagen parādījis modernizēto Transporter furgonu, kas tirgū tiks laists šā gada rudenī. Motoru piedāvājumā trīs 2,0 litru dīzeļi, kā arī pilnībā elektriska modifikācija.

Vizuāli Transporter konstrukcija nav būtiski mainījusies. Atjaunotam furgonam ir jauns priekšējais panelis ar savādāka dizaina radiatora režģi, jauni lukturi un buferi. Transporter T6.1 salonā iebūvēti jauni sēdekļi un priekšējais panelis, 230 voltu kontaktligzda un modernizēta informācijas un izklaides sistēma ar skārienekrāna displeju.

Furgons komplektēts ar elektromehānisko stūres pastiprinātāju (agrāk hidrauliskais), adaptīvo kruīza kontroli, avārijas automātisko bremzēšanas sistēmu, aktīvo joslas uzturētāju, ceļazīmju atpazīšanas sistēmu, parkošanās palīgu un palīgsistēmu, kas palīdz braukt atpakaļgaitā. Tikpat noderīgi palīgi būs arī piekabes asistenbts un sistēma, kas stabilizē furgona gaitu spēcīga sānvēja gadījumā.

Zem blakussēdētāja sēdekļa izbūvēta lūka, ko izmanto, ja jāpārved sevišķi gari priekšmeti (līdz 2,80 m), bet garā T6 modifikācija spēs aizvest pat 3,30 m.

Transportiera motoru klāstā ir četras dīzeļdegvielas versijas uz 2,0 litru motora bāzes, kas pārklāj jaudas diapazonu no 90 līdz 200 zirgspēkiem, bet jaudīgākie varianti tiek aprīkoti ar pilnpiedziņu. Pieejama arī pilnībā elektriska furgona versija, ko komplektē ar 113 zirgspēku elektromotoru. Bez uzlādes šāds furgons var ceļot līdz pat 400 kilometriem.

Kā jau ierasts T6 būs pieejams kā slēgts furgons, kravas-pasažieru variantā vai kā pašizgāzējs ar parasto vai dubultkabīni.

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.