Tesla elektromobili pratīs apbraukt bedres (+ VIDEO)

Tesla sola tuvākajā laikā uzlabot autonomās braukšanas tehnoloģiju un iemācīt saviem automobiļiem apbraukt bedres.

Tesla plāno uzlabot savu bezpilota sistēmu. Pēc tam amerikāņu kompānijas elektriskie automobiļi pratīs apbraukt arī bedres uz ceļa, par to savā Twitter kontā paziņojis Tesla vadītājs Īlons Masks, precīzus jaunieveduma ieviešanas termiņus gan neminot.

Tesla automobiļu ekspluatācijas rokasgrāmatā uzsver, ka Autopilot sistēma ir tikai papildu funkcija. Vadītājam vienmēr jāuztur rokas uz stūres, jākontrolē situācija un jābūt gatavam jebkurā brīdī pārņemt vadību.

Tesla pastāvīgi uzlabo savu automobiļu elektroniskās sistēmas. Nesen elektroniskajiem palīgiem pievienojās “suņu režīms”, kas paredzēts, lai karstā laikā pasargātu savus četrkājainos draugus no pārkaršanas pasažieru salonā. Aktivizējot šo režīmu, durvis un logus ir aizvērti, bet audio sistēma un klimata kontrole turpina darboties. Turklāt displejā tiek ievadīts paziņojums: „Ar mani viss kārtībā, mans saimnieks drīz atgriezīsies.”

Vēl viens jaunievedums ir drošības režīms Sentry, kas atskaņos skaļu un mežonīgu klasisko mūziku gadījumā, ja elektromobili kāds mēģinās nozagt.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.