Šanhajā debitē Karma hibrīds ar BMW dzinēju (+ FOTO)

Pašlaik notiekošajā Šanhajas autoizstādē pirmizrādi piedzīvo amerikāņu-ķīniešu kompānijas Karma Automotive hibrīds Revero GT ar BMW trīscilindru dzinēju.

Reveno GT aprīkots ar 1,5 litru trīscilindru turbo motoru, kas kalpo kā gaitas pagarinātājs, darbinot ģeneratoru, bet kā galvenais dzinējspēks tiek izmantoti divi elektromotori, kas kopā attīsta 535 Zs jaudu un 1100 Nm griezes momentu.

Ražotāja dati liecina, ka 100 km/h automašīna sasniedz 4,5 sekundēs, kas ir par 0,9 sekundēm ātrāk nekā priekštecis, bet maksimālais ātrums būs 201 km/h.

Konstrukcijā iekļautais 28 kWh akumulators ļaus ar elektrību nobraukt gandrīz 100 km, bet kopējā distance ar 1,5 litru benzīna dzinēja atbalstu sasniedz 450 km.

Karma Automotive ekspozīcijā skatāmi arī divi koncepti: GT Coupe un SC1 Vision. Pirmais izstrādāts sadarbībā ar Pininfarina un apgādāts ar tādu pašu dzinēju kā Revero GT, bet otrs ir elektriskās piedziņas rodsters, kas sniedz priekšstatu par ražotāja nākotnē gaidāmajiem zaļās līnijas modeļiem.

Karma Automotive automobiļi tiks ražoti Kalifornijā, ASV, kompānijas jaunajā rūpnīcā, kas uzsāks darbu 2020.gadā. Plānotais apjoms – 12 – 13 tūkstoši eksemplāru gadā.

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.