Amerikāņi izvēl labākos auto interjerus

Kā jau katru gadu, arī šogad amerikāņu izdevums Ward`s Auto noskaidrojis auto modeļus ar visveiksmīgāk iekārtotajiem saloniem.

Ward`s Auto reitings sastādīts ņemot vērā tādus parametrus kā dizains, ergonomika, materiālu kvalitāte, multimediju lietošanas ērtības un saskarne ar lietotāju. Izdevuma astoņi redaktori februārī un martā pārbaudīja 32 jaunus auto modeļus, nonākot pie secinājuma, ka labākais salona iekārtojums padevies Bentley Continental GT dizaineriem. Šis automobilis ASV maksā no 276 730 dolāriem, katra eksemplāra salons ir rūpīgs roku darbs, kura iekārtošanai tiek iztērētas vidēji 10 jaunu vēršu ādas.

Interesanti, ka šogad pirmajā desmitniekā iekļuvis ne tikai super dārgais Bentley vai BMW 850i, bet arī Nissan Kicks, kura cena ir tikai nedaudz vairāk par 23 000 dolāru.  Eksperti atzīmēja Nissan krosovera veiksmīgo krāsu un materiālu kombināciju, salona ergonomiku, kā arī apkārtskata kameru darbību.

„Mēs esam gandarīti par to, ka šogad sarakstā iekļuvis gan cenu ziņā pieejams SUV, gan īpaši grezna kupeja, kas ir desmit reizes dārgāka. Abas šīs automašīnas ir devušas lielu ieguldījumu interjera attīstībā savos segmentos, ”uzsvēra Ward`s Auto.

Pilns pirmā desmitnieka pilns saraksts ir sekojošs: Bentley Continental GT, BMW M850i, Genesis G70, Hyundai Santa Fe, Jeep Gladiator, Lincoln Nautilus, Mercedes-Benz A220, Nissan Kicks, Toyota RAV4 un Volvo V60.

Pērn pirmajā desmitniekā ierindojās Alfa Romeo Giulia, Bentley Bentaiga, Buick LaCrosse, Honda CR-V, Lexus LC 500, Lincoln Continental, Maserati Levante, kā arī Mazda CX-9, MINI Countryman un Subaru Impreza.

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.