Lumma piedāvā G-klases Mercedes ar sešiem izpūtējiem (+ FOTO)

Vācu tūninga kompānija Lumma pārbūvējusi Mercedes G-klases apvidus auto un piešķīrusi tai jaunu izskatu ar sešām izplūdes sistēmas izejām.

LUMMA CLR G770 pamatā ir Mercedes-AMG G 63 apvidus auto, kas ieguvis jaunu priekšējo bamperi ar četriem LED dienasgaismu segmentiem un spoileri, par 40 mm platākas riteņu arkas ar 24 collu riteņu diskiem un 295/30; 355/25 (priekšā/aizmugurē) riepām. Automašīnai ir jaunas sliekšņu uzlikas, pārveidots aizmugures buferis ar difuzoru un sešas izplūdes sistēmas izejas – pa trim abās pusēs pirms aizmugures riteņiem. Komplektu papildina krāsoti bremžu suporti un riteņu disku starplikas.

Pārbūvē ietverti arī uzlabojumi salonā: alumīnija pedāļi un paklājiņi ar ādas apmalēm.

Par papildmaksu var pasūtīt rezerves riteņa apvalku ar firmas logotipu, aizmugures spoileri, motora pārsega uzlikas un papildu gaismu sekciju uz jumta.

Visi aerodinamikas komplekta elementi izgatavoti no poliuretāna, bet lukturu uzlikas un spoguļu korpusi – no oglekļa šķiedras.

Pateicoties LUMMA Powerbox standarta V8 motora jauda no 585 Zs pieaugusi par 65 Zs līdz 650 Zs, bet griezes moments – no 850 Nm līdz 960 Nm.

Mercedes AMG G 63 pārbūve par LUMMA CLR G770 izmaksā aptuveni 11 000 eiro.

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.