Ne ātrāk par 2020.gadu – Aurus dīleri paziņo, ka krievu luksuss sedana tirdzniecība aizkavēsies

Krievijas zīmola Aurus automobiļu mazumtirdzniecība sāksies ne ātrāk kā 2020. gadā, lai gan agrāk tika ziņots, ka automobiļu „civilās” versijas dīleru centros nonāks jau šogad.

Šādu informāciju Krievijas medijiem sniedzis Vagifs Bikulovs – viens no Avilon (Aurus dīleris) kompānijas vadošajiem darbiniekiem .

Kavēšanās tiek skaidrota ar “ražošanas-organizatorisko jautājumu kompleksu”. Tādējādi 2019. gadā Aurus automašīnas tiks piegādātas tikai ierēdņiem.

Atgādināsim, ka divi oficiālie Krievijas zīmola Aurus dīleri – Avilon un Panavto – jau bija sākuši pieņemt pasūtījumus, kuru skaits šobrīd pārsniedzot 500.

Agrāk tirgotāji izdevumam Autonews.ru apgalvoja, ka sedana Aurus lētākās versijas maksās aptuveni 10-12 miljonus rubļu.

Sērijveida automašīnu ražošana sāksies nākamajā gadā Ford Sollers rūpnīcā Alabugā. Vispirms uz konveijera nonāks sedans Aurus Senat S600 un limuzīnus Aurus L700. Šīs automašīnas ir aprīkotas ar hibrīdiekārtu, kuras pamatā ir 4,4 litru V8 benzīna dzinējs, kas darbojas kopā ar kompaktu elektromotoru un 9 ātrumu automātisko pārnesumkārbu.

Pavasarī Aurus marka piedalījās Ženēvas autoizstādē, kur tās vadība solīja savas produkcijas piegādes arī Eiropas tirgum.

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.