Krievu mediji publicē pirmos Aurus Komendant attēlus (+ FOTO)

Krievu mediji publicējuši pirmos Aurus Komendant apvidus auto attēlus, kas iegūti pasākumā, kur ar jauno modeli tika iepazīstināts Krievijas Rūpniecības un tirdzniecības ministrijas vadītājs Denis Manturovs.

Lai gan Komendant eksterjers fotogrāfu objektīvos pilnībā nav iekļuvis, par automašīnas ārējo izskatu var spriest pēc agrāk publicētajiem patentu biroja attēliem. Tie liecina, ka apvidus auto saglabās līdzību ar jau agrāk vērtējumam nodotajiem Senat (limuzīns), Arsenal (minivens) un Senat parādes auto kabrioleta versiju. Visiem nosauktajiem, ieskaitot Komendant, pamatā ir vienotā modulārā platforma (UMB) un analogs tehniskais pildījums –  hibrīdiekārta, kas sastāv no 4,4 litru V8 (598 Zs un 880 Nm), 40 zirgspēku elektromotora un krievu kompānijas KATE deviņu pakāpju automātiskās pārnesumkārbas. Komendant būs visu riteņu piedziņa ar elektroniski pieslēdzamu priekšējo asi.

Kopumā Aurus saimē būs pieci modeļi: sedans Senat S600, Senat L700 pagarinātās riteņu bāzes versija, minivens Arsenal, kabriolets un apvidus auto. Vēlāk Aurus modeļu gammu papildinās motocikls un, iespējams, cenu ziņā pieejamāks apvidus auto.

 

Komendant patentu attēls

Apvidus auto Komendant

Apvidus auto Komendant

Apvidus auto Komendant Foto: Ekrānšāviņš

Aurus Senat parādes kabriolets

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.