Jaunā Toyota Supra avarē Nirburgringas trasē (+ FOTO)

Viens no pirmajiem japāņu sporta auto eksemplāriem piedzīvojis avāriju slavenajā Nirburgringas trasē, ko izmanto ne tikai sporta sacīkstēm, bet arī profesionāļu un amatieru braucieniem par maksu.

Jaunā Toyota Supra tikai nesen nonāca pārdošanā, bet viens no pirmajiem eksemplāriem jau piedzīvojis nopietnu avāriju Nirburgringas trasē un, acīmredzot, kādu laiku šāda veida izpriecās piedalīties nespēs.

Facebook publicētā informācija liecina, ka automobilis sadauzīts slēgtajos testos, kuros piedalās dažādu marku inženieri, tādēļ tiek pieļauts, ka pie Supra stūres sēdējis kāds no Toyota darbiniekiem. Avārijā diezgan spēcīgi bojāta automašīnas priekšdaļa, kas, visticamāk noticis, kupejai ietriecoties trases nožogojuma barjerās.

Zināms, ka vadītājs zaudējis kontroli Exmühle sekcijā, ko veido kreisās un labās puses pagriezieni. Nekādu paziņojumu no Toyota puses nav un arī sadauzītā Supra no notikuma vietas aizvākta slēgtā treilerī, kas liecina par vēlmi izvairīties no publicitātes.

Toyota Supra uz autobūves skatuves atgriezās šogad pēc 17 gadus ilgas pauzes. Tagad divvietīgā kupeja komplektēta ar BMW motoru, kas attīsta 340 Zs un 500 Nm. 100 km/h automobilis sasniedz 3,4 sekundēs, bet maksimālais ātrums tiek ierobežots pie atzīmes 250 km/h.

Foto: Ekrānšāviņš no Facebook.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.