Jaunais Land Rover Defender sāk atbrīvoties no maskas

Britu kompānija Land Rover publicējusi attēlus ar Defender jaunās paaudzes modeli, kuros tas redzams daļēji atbrīvots no maskējošā ietērpa.

Jaunā Defender prezentācija notiks speciālā pasākumā, 2019.gada septembrī, bet nepacietīgie jau tagad var mēģināt iztēloties kāds izskatīsies jaunais modelis un, cik ļoti tas atšķirsies vai līdzināsies citiem markas jaunākajiem modeļiem.  

Aprīļa beigās Land Rover publicēja attēlu sēriju no nākamās paaudzes Defender izmēģinājumiem, kas notiek dažādos pasaules reģionos, dažādās temperatūras zonās un dažādos klimatiskajos apstākļos. Ražotājs atklāja, ka kopumā inženieri veikuši vairāk nekā 45 000 individuālo testu, testu prototipi veikuši vairāk nekā 1,2 miljonus kilometru, pabijuši Kolorado kalnos ASV vairāk nekā 3000 m augstumā, izbaudījuši mīnus 40 grādu aukstumu aiz Polārā loka un plus 50 grādus svelmainajos Āfrikas tuksnešos.

Land Rover testē automašīnās ar piecu durvju (rūpnīcas indekss 110) un trīs durvju virsbūvi (indekss 90), taču vēlāk tiem, iespējams, pievienosies modifikācija ar pagarināto riteņu bāzi ( indekss 130) un pikapa variants.

Jaunā modeļa pamatā būs viegla šasija ar neatkarīgu balstiekārtu. Ļoti ticams, ka britu apvidnieks zaudēs savus V8 dzinējus, kurus aizstās jaunais divu litru dīzeļdegviela un benzīna Ingenium saimes twin-turbo. Par V6 motoriem vēl nav skaidrības, toties zināms, ka būs modelis ar hibrīdiekārtu.

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.