Fotoreportāža no “BMW” entuziastu tikšanās Jelgavā (+ FOTO)

“Sestdien, 11. maijā, Jelgavā jau vairākus gadus pēc kārtas norisinājās Biedrības E46 Club Latvia organizētais vasaras sezonas atklāšanas pasākums, kas pulcēja 121 automašīnu, kā arī 249 apmeklētājus, tādejādi uzstādot jaunus rekordus savā pastāvēšanas vēsturē.”

Nedaudz vēsais laiks nebija šķerslis, lai kopības sajūtā vasaras atklāšanai sapulcētos 121 BMW E46 automašīnu modeļi, kas ir rekordliels skaits visā kluba pastavēšanas vēsturē, kopā sapulcējot 241 pasākuma apmeklētāju.

Pasākums tika atklāts ar kolonnas braucienu no Rīgas līdz Jelgavas sporta un atpūtas kompleksam “Rullītis”, kurā gan dalībniekus, gan līdzbraucējus sagaidīja plašs aktivitāšu klāsts un izklaides visas dienas garumā. 

Skaļu motoru rūkoņa bija dzirdama visā pasākuma laikā, dalībniekiem priecējot un izklaidējot skatītājus Dragreisa treniņbraucienos un Veiklības stafetē ar dažādiem uzdevumiem. Par patīkamu noskaņojumu un kārtīgu enerģijas lādiņu dažādos uzdevumos dalībniekus izklaidēja pasākuma atbalstītāji ar savām sagatavotajām aktivitātēm, ikvienam bija iespēja sevi pierādīt gan trasē, gan ārpus tās- braucot ar drifta traikiem, minot auto šķidrumus, piedaloties kebabu ēšanas sacensībās, atbildot uz āķīgiem atjautības uzdevumiem, skrūvējot koiloverus, trenējot savu fizisko izturību, parādot savas intelektuālās spējas, kā komandas- tā indivuduālajās disciplīnās, vienojoties kopbildei trasē un daudzās citās aktivitātēs.

“BMW E46 Club Latvia” izsaka lielu paldies ikvienam pasākuma apmeklētājam, kuri palīdzējuši īstenot biedrības darbības mērķi- apvienot šī modeļa automašīnu īpašniekus, entuziastus, lai kopīgi rīkotu un apmeklētu pasākumus, kā arī popularizētu šo BMW modeli kā lielisku ikdienas un sporta auto.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.