Dārgāks, taču labāks – Kia modernizējis kompakto hibrīdkrosoveru Niro

2020. modeļu gadam Kia modernizējis kompakto hibrīdkrosoveru Niro, uzsvaru liekot uz jauniem elektroniskajiem asistentiem un multimedijiem.

Modernizēto modeli, kas pircējiem pieejams kā hibrīds un Plug-in hibrīds, visvieglāk atpazīt pēc priekšpuses, kurai dizaineri piešķīruši bamperi ar lielu gaisa pievadu centrā un dubultām dienas gaismu lukturu „bultiņām”. Pārveidots arī aizmugures buferis, pieejami jauni riteņu diski un 10 virsbūves krāsu varianti.  Visdārgākajā komplektācijā agrāk izmantotie ksenona lukturi aizstāti ar diožu starmešiem.

Modernizētais krosovers ieguvis jaunu mērinstrumentu paneli un astoņu collu multimediju sistēmas ekrānu ar Apple Car-Play un Android Auto atbalstu, kas aizstāj līdz šim izmantoto piecu collu TFT displeju. Jau sērijveidā Niro tiek komplektēts ar atpakaļskata kameru, Bluetooth brīvroku sistēmu, klimata un kruīza kontroli, miglas lukturiem, aktīvo joslas pārkāpšanas brīdinājuma sistēmu, noguruma asistentu un 16 collu vieglmetāla diskiem.

Plug-in hibrīdam palīgos arī priekšējās sadursmes brīdināšanas sistēma, sastrēgumu asistents, adaptīvā kruīza kontrole, elektriski nolokāmi ārējie spoguļi, elektroniskā stāvbremze un ādas stūre. Atkarībā no modeļa ir pieejama arī ādas salona apdare, priekšējo sēdekļu ventilācija, priekšējo un aizmugurējā sēdekļa apsilde, elektriski regulējams vadītāja sēdeklis, augstākās kvalitātes skaņas sistēma, induktīvā viedtālruņa uzlāde, 220 voltu barošanas ligzda un elektriska stikla jumta lūka.

Kia Niro Hybrid bāzes versija Vācijas tirgū pašlaik maksā 26 990 eiro, bet Plug-in modifikācija –33 990 eiro. Pēc modernizācijas tās pieaugušas un tagad tiek prasīts attiecīgi 29 790 un 36 790 eiro.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.