Lexus RX krosovers piedzīvo modernizāciju (+ FOTO)

Toyota luksuss zīmols Lexus pabeidzis darbu pie krosovera RX modernizācijas. Uzsvars likts uz drošību un jauniem asistentiem, nedaudz izmainot arī izskatu.

Modernizētā krosovera raksturīgākās pazīmes ir vēl smalkāk nostrādāta radiatora reste, šaurāki priekšējie lukturi, jauni 18 collu riteņu diski un savādāka aizmugures optika.  

Inženieri parūpējušies par RX pasažieru drošību, izveidojot krosoveram stingrāku virsbūvi, pārveidojuši piekari, uzlabojot vadību kā arī pievienojuši jaunus elektroniskos asistentus, tostarp funkciju, kas atpazīst velosipēdistus un gājējus diennakts tumšajā laikā un ACA (Active Cornering Assist) – sistēmu, kas rūpējas, lai automašīnas riteņi neizslīdētu izbraucot līkumus.

Interjers palicis bez izmaiņām, taču par piemaksu tagad pieejams jauns 12,3 collu multimediju displejs, ko pircējs var iegādāties standarta 8 collu ekrāna vietā. Multimediju komplekss tagad atbalsta gan Apple CarPlay, gan Android Auto tehnoloģiju.

Jaunievedumu skaitā arī uzlabota stūres iekārta un efektīvākas darbības adaptīvo lukturu mehānisms, bet modelim RX L ar trim sēdekļu rindām aizmugurējai rindai tagad būs divas dažādas sēdpozīcijas ar iespēju izbrīvēt vairāk vietas kājām.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.