Cadillac iepazīstina ar sportiskajiem sedaniem CT4-V un CT5-V (+ FOTO)

ASV autoražotājs Cadillac atklājis informāciju par diviem sportiskajiem sedaniem CT4-V un CT5-V, kas atšķirībā no sava priekšteča ATS-V, sportikas braukšanas cienītājus nevarēs iepriecināt ar tik lielu jaudu.

Abi modeļi ieguvuši jaunu sportisku šasiju, kas ļāvusi iegūt ideālu – 50:50 izsvarojumu pa asīm, melnu radiatora resti, kā arī jaunu priekšējo buferi ar vertikāliem dienasgaismu “ilkņiem”. Aizmugure zīmīga ar apgrieztam “L” burtam līdzīgiem lukturiem, bagāžnieka vāka spoileri un četriem četrstūrainiem izplūdes sistēmas izvadiem. 

Cadillac CT4-V, kas modeļu gammā nomaina no ražošanas noņemto ATS-V, aprīkots ar 2,7 litru četrcilindru turbomotoru, kas attīsta 324 Zs jaudu un 500 Nm griezes momentu.  Salīdzinājumam: ATS-V bija aprīkots ar sešcilindru 3,6 litru V6, kas attīstīja 470 Zs un 603 Nm.

Savukārt Cadillac CT5-V aprīkots ar trīs litru twin-turbo, kas attīsta 360 Zs un 542 Nm. – par 289 Zs un 311 Nm mazāk nekā priekštecim CTS-V.

Abu sportisko sedanu motori strādā kombinācijā ar 10 pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Pilnpiedziņa pieejama par papildmaksu, tāpat kā Magnetic Ride Control adaptīvā piekare, Brembo bremžu mehānismi un pašbloķējošais diferenciālis.

Cadillac CT4-V

Cadillac CT4-V

Cadillac CT4-V

Cadillac CT4-V

Cadillac CT4-V

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.