Nepilni 30 000 eiro – Opel atklāj jaunās Corsa-e cenu (+ FOTO)

Opel atklājis mazauto Corsa cenu – vispirms pie pircējiem dosies elektriskās piedziņas modelis Corsa-e, kas Vācijas tirgū maksās 29 900 eiro, neskaitot atlaides, ko katrs reģions garantē par videi draudzīgu modeli.

Sestās paaudzes Corsa ceļu pie pircēja sāk ar elektrisko modifikāciju. Automobilis izgatavots uz vienas platformas ar Peugeot 208 un elektriskajā versijā tiek piedāvāts pirmoreiz. Ražotājs atklājis, ka akumulators nodrošina aptuveni 330 km gaitas rezervi, kas ir aptuveni tikpat, cik platformas dvīnim (340 km), nedaudz vairāk kā Renault Zoe (316 km) un ievērojami vairāk nekā Honda e (200 km).   

Jau bāzes versijā Selection Corsa-e būs komplektēts ar automātisko klimatkontroli, elektrisko stāvbremzi, attālinātu iedarbināšanas funkciju, kā arī multimediju sistēmu ar 7 collu ekrānu un CarPlay un Android Auto atbalstu. Bez piemaksas ražotājs iekļāvis komplektā arī frontālo brīdinājuma sistēmu par iespējamo sadursmi un automātiskās bremzes ar gājēju atpazīšanas sistēmu un joslas uzturēšanas palīgu.

Nākamais aprīkojuma līmenis Edition maksās vismaz 30 650 eiro, bet Corsa-e First edition, kas jau tagad pieejams pasūtīšanai par 32 950 eiro piedāvā gandrīz visu, ko sirds vēlas, tostarp LED lukturus, 17 collu riteņu diskus, divkrāsu virsbūvi un ciparu mērinstrumentus. Šo versiju Vācijā var iegādāties līzingā par 299 eiro.

Elektriskās Corsa dzinējspēks ir tāds pats kā Peugeot 208-e: 136 Zs (260 Nm) elektromotors, kas 100 km/h ļauj sasniegt 8,1 sekundē. Jaunais modelis ir 20 mm garāks (tagad 4,06 m), 50 mm zemāks un arī vadītājs sēž 30 mm zemāk.  

Par piemaksu var izvēlēties ādas sēdekļus, multimedijus ar 10 collu ekrānu, aklā leņķa asistentu, dažādus parkošanās palīgus, LED-Matrix lukturus.

Jaunās Corsa-e oficiālais tirdzniecības starts vēl netiek atklāts, taču, visticamāk, tas notiks drīz pēc tam, kad pie pircējiem dosies jaunais Peugeot 208 (2019.gada rudens). Corsa Elektriskajam modelim sekos benzīna un dīzeļa versijas.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.