Viegliem bezceļiem – Audi piesaka jauno A6 Allroad universālu (+ FOTO)

Audi iepazīstinājis ar sava visādceļu modeļa A6 Allroad jaunās paaudzes pārstāvi, kas ieguvis pneimatisko piekari, augstāku klīrensu un sistēmas, kas palīdzēs braukt pa viegliem bezceļiem.

Jaunais Audi A6 allroad quattro ir 4,95 metrus garš, 1,9 metrus plats un 1,5 metrus augsts. Universāls apveltīts ar 2,93 metru riteņu garenbāzi un ietilpīgu bagāžnieku: 565 līdz 1680 litri (ar nolaistiem aizmugurējiem sēdekļiem).

A6 allroad klīrenss ir 139 mm, kas ir par 45 mm vairāk nekā parastajam A6 Avant universālam. Standarta aprīkojumā ietilpst adaptīvā pneimopiekare ar īpašiem iestatījumiem, kas maina klīrensu atkarībā no ceļa virsmas, kā arī atkarībā no kustības ātruma.

Vadītājam palīdzēs sistēma, kas kontrolē virsbūves sānsveres, no kalna nobraukšanas palīgs, kas automātiski ierobežo ātrumu diapazonā no 2 līdz 30 km / h un var bremzēt visus vai vienu no četriem riteņiem drošai braukšanai slīpumos, bet Audi drive select offroad režīmā visas automašīnas palīgsistēmas, ieskaitot stabilizācijas kontroli, tiek pielāgotas bezceļu apstākļiem.

Eiropas tirgū A6 Allroad universāls tiek piedāvāts ar V6 TDI dīzeļdzinēju, kas pieejams trīs jaudas pakāpēs: 231 ZS (500 Nm), 286 Zs(620 Nm) un 349 Zs (700 Nm).  Komplektā ar astoņu pārnesumu tiptronic ātrumkārbu vājākā versija 100 km/h sasniedz 6,7 sekundēs, bet jaudīgākajai pietiek ar 5,2 sekundēm.

Jaunā A6 Allroad tirdzniecība sāksies jau šomēnes.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.