Kia XCeed krosovera pirmais attēls

Dienvidkorejas autoražotājs Kia publicējis pirmo oficiālo krosovera XCeed attēlu. Tirgū jaunums gaidāms jau 2019.gada jūnijā.

Kia XCeed izgatavots uz trešās paaudzes kompaktklases hečbeka Ceed bāzes. Ražotājs atzīmē, ka automašīnas dizains izstrādāts Dienvidkorejas zīmola Frankfurtes studijā ar uzsvaru uz Eiropas tirgu, bet paaugstināts klīrenss un zemāks sēdekļa novietojums nodrošina sportisku sēdpozīciju, vienlaikus garantējot arī labāku redzamību no kabīnes.

Agrāk internetā nonākušie XCeed attēli liecina, ka krosovers no Ceed hečbeka atšķirsies ne vien ar augstāku klīrensu un plastikāta aizsarguzlikām, bet arī ar savādāku radiatora resti, lukturiem un bamperi. Motorus krosovers dalīs ar hečbeku, tātad pircējs var rēķināties ar vienlitrīgu trīscilindru benzīna agregātu, kas attīsta 120 Zs un 1,6 litru dīzeli, kas attīsta 115 Zs. Savukārt četrcilindru motori ar 1,4 un 1,6 litru tilpumu attīsta attiecīgi 140 un 200 Zs.

Zināms, ka XCeed pirmizrāde plānota jau šomēnes.

Atgādināsim, ka trešās paaudzes Kia Ceed saimi pārstāv hečbeks, universāls un ProCeed modelis ar Shooting Brake virsbūvi.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.