Renault modernizējis krosoveru Koleos (+ FOTO)

Francijas autobūves kompānija Renault prezentējusi krosoveru Koleos, kas pēc ieviešanas modeļu gammā 2016.gadā piedzīvo pirmo modernizāciju.

Modernizācijas gaitā Renault Koleos ticis pie nedaudz izmainīta ārējā izskata, modernākas multimediju sistēmas un diviem jauniem motoriem.

No priekšteča tas atšķirsies ar izteiksmīgāku radiatora resti, lielākām virsbūves apakšas aizsarguzlikām un bamperi, ko tagad grezno hromēta uzlika. Standarta aprīkojumā būs arī diožu lukturi un aizmugures optika ar 3D efektu.

Salona apdarei izmantoti kvalitatīvāki materiāli, iebūvēti komfortablāki sēdekļi un aizmugures dīvāns, kuram regulējas atzveltnes slīpums., savukārt multimediju komplekss, kas pieejams ar 7 vai 8,7 collu ekrānu, tagad savietojams arī ar Apple CarPlay tehnoloģiju un balss vadību. Elektronisko palīgu klāstam pievienota automātiskās bremzēšanas sistēma ar gājēju atpazīšanas funkciju.

Renault Koleos motoru klāstā iekļauti divi jauni dīzeļdzinēji: 1,8 litru agregāts ar 150 ZS jaudu un 340 Nm griezes momentu, kā arī divlitru motors ar 190 jaudu un 380 Nm griezes momentu. Abi motori strādā kombinācijā ar X-tronic transmisiju, bet jaudīgākais – arī ar All Mode 4×4-i pilnpiedziņu.

Renault Koleos cenas paziņos jūlijā, bet tirdzniecības starts tiks dots oktobrī.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.