Mansory pārbūvēto Bugatti Chiron pārdod par 4,25 miljoniem eiro (+ FOTO)

Vācijas automobiļu tirdzniecības portālā Mobile.de ievietots sludinājums kurā par 4,25 miljoniem eiro piedāvā iegādāties tūninga kompānijas Mansory pārbūvēto Bugatti Chiron, kas pēc pārmaiņām ieguvis nosaukumu Centuria.

Tiek uzskatīts, ka Centuria ir līdz šim pamatīgākā Bugatti Chiron pārbūve pat neraugoties uz to, ka tehniskais pildījums atstāts bez izmaiņām. Mansory pievērsies eksterjera un interjera pilnveidošanai, tādēļ automobilim izveidots pilnībā jauns oglekļa šķiedras aerodinamikas elementu komplekts ar lielāka izmēra gaisa pievadiem (arī uz jumta), aizmugures difuzoru un sānu uzlikām, kas izveido speciālu „aerodinamisko kanālu” starp kupejas asīm. No oglekļa šķiedras būs arī motora un bagāžas nodalījuma vāks, bet salonā nomainīta stūre un transmisijas selektors, pārbūvēti  ventilācijas sistēmas izvadi, pilnībā nomainītas visas apšuvuma detaļas. Priekšējai asij uzmontētas riepas ar 20 collu kaltiem riteņu diskiem, aizmugures asij to izmērs ir 21 colla.

Mansory norādījis, ka Centuria nobraukums ir 5 km.

Tehnikā ziņā izmaiņu nav – motortelpā atrodas 8,0 litru W16 ar četriem turbokompresoriem, kas nodrošina 1500 zirgspēku jaudu un 1600 Nm griezes momentu. No vietas līdz simtam Chiron paātrinās 2,4 sekundēs. Līdz 300 kilometriem stundā – 13,1 sekundē. Maksimālais ātrums ierobežots līdz 420 kilometriem stundā.

Mobile.de pašlaik tiek piedāvāti vēl seši jauni Bugatti Chiron. Cenas – no 2,65 līdz 4 miljoniem eiro.

Mansory ekspozīciju Ženēvas 2019.gada izstādē apmeklēja arī iAuto.lv.

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.