Nepilni 18 000 eiro – Škoda Kamiq jau var pasūtīt

Čehijas autobūves kompānija Škoda uzsākusi pasūtījumu pieņemšanu no klientiem, kas vēlas iegūt savā īpašumā kompakto krosoveru Kamiq. Vācijā šī modeļa cena sākas no atzīmes 17 950 eiro.

Sākumā pieejama bāzes versija ar 1,0 litru 95 Zs benzīna motoru un piecu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu vai jaudīgākā versija ar 115 Zs un 6MK vai 7DSG automātisko transmisiju, savukārt dīzeļversiju cienītājiem tiek piedāvāts 1,6 litru dīzelis ar tiem pašiem transmisiju variantiem, kas 115 Zs benzīna motoram. No septembra Kamiq motoru klāstam pievienosies 1,5 litru benzīna agregāts, kas attīsta 150 Zs.

Rūpnīcas komplekts ietver, tostarp joslas uzturēšanas palīgu ar ātruma ierobežotāju, City ārkārtas bremzēšanas sistēmu ar gājēju atpazīšanas funkciju, automātisko gaismu asistentu, multimediju sistēmu ar 6,5 collu ekrānu. Komplektācijā Ambition (no 20 750 EUR) būs ar ādu apvilkta stūre, ātrumpārslēga un stāvbremzes svira, priekšējie sēdekļi ar regulējamu atbalstu mugurkaulam, parkošanās sensori aizmugurē, Bluetooth brīvroku funkcija, lietussargs priekšējās durvīs, 12V ligzda un izņemams LED lukturis bagāžniekā. Par papildmaksu, sākot ar šo aprīkojuma versiju pieejams arī ciparu mērinstrumentu panelis ar 10,2 collu ekrānu.   

Visdārgākā komplektācija Style (no 22 750 EUR) piedāvā Bolero multimedijus ar 8 collu ekrānu, Smartlink atbalstu viedtālrunim, divu zonu klimatkontroli ar atsevišķu klimatu cimdu nodalījumam, 17 collu vieglmetāla riteņu diskus un bezatslēgas motora Start-Stop sistēmu.

Škoda Kamiq izgatavots uz MQB platformas, kas pamatā arī citiem Volkswagen koncerna kompaktiem, piemēram, VW Polo vai Seat Ateca. Škoda Kamiq ir 4241 mm garš, 1793 mm plats un 1531 mm augsts. Riteņu garenbāze – 2651 mm, bagāžas nodalījuma tilpums 400 – 1395 litri, bet klīrenss ir par 37 mm lielāks nekā hečbekam Scala.

Čehu kompānijas modeļu piedāvājumā Kamiq nostāsies pakāpienu zemāk par Kodiaq un Karoq.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.