Pēdējā Corvette pārdota par 2,7 miljoniem dolāru

Barrett-Jackson izsolē pārdots pēdējais C7 paaudzes Chevrolet Corvette eksemplārs. Vēsturē tas ieies arī tādēļ, ka kļūst par pēdējo Corvette ar priekšā novietotu motoru.

Jaunā Corvette C8 būs pavisam citas konstrukcijas automobilis, kam motors atradīsies centrā. Līdz jaunā modeļa pirmizrādei atlikušas nepilnas trīs nedēļas, bet C7 tirdzniecība oficiāli tika pārtraukta 23.jūnijā. Pašlaik tiek izpārdoti pēdējie aizejošā modeļa krājumi, savukārt pats pēdējais eksemplārs tika saglabāts izsolei, lai atvadītos no C7 paaudzes ar īpašu godu.

Barrett-Jackson izsolē pārdotā Corvette ir melnas krāsas Z06 kupeja 3LZ komplektācijā – ar sarkanas ādas salonu, navigāciju un Apple CarPlay un Android Auto atbalstu. Jumts un priekšējais spliteris izgatavots no oglekļa šķiedras.

Sporta auto motortelpā atrodas 6,2 litru V8 agregāts, kas attīsta 650 Zs un darbojas komplektā ar septiņu pakāpju pārnesumkārbu.

Automobilis tika pārdots par 2,7 miljoniem dolāru, bet visi iegūtie līdzekļi tika ieskaitīti labdarības fondā, kas palīdz kara veterāniem.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.