Jaunā BMW X6 attēli internetā (+ FOTO)

Globālajā tīmeklī nonākuši 2020.modeļu gada BMW X6 attēli, ko publicējis Nīderlandes izdevums Autoblog.nl.

Otrās paaudzes modeļa pamatā ir CLAR platforma, ko izmanto arī 5. un 7.sērija, kā arī X5, kas veido X6 tehnisko bāzi. Vizuālās pārmaiņas vislabāk saskatāmas priekšpusē, kas izceļas ar pilnīgi jaunu bamperi, dienasgaismu un galvenajiem lukturiem. Citāda ir arī radiatora reste, kas pieaugusi izmēros un ieguvusi vēl vairāk hromētā spīduma. Aizmugurē jaunajam X6 piešķirta 8-sērijai līdzīga optika, bet jumts kļuvis vēl slīpāks, radot vēl sportiskāku kopējo tēlu.  

Salona attēli vēl nav pieejami, taču iepriekš tika runāts, ka jaunais X6 iegūs ciparu mērinstrumentus un jaunu multimediju sistēmu ar 12,3 collu ekrānu.

Motoru piedāvājumu veidos X5 agregāti: 3,0 litru sešcilindru dzinējs, kas attīsta 335 Zs (447 Nm) un 4,4 litru astoņcilindru motors ar 462 Zs (649 Nm). Abi darbojas kombinācijā ar xDrive pilnpiedziņu un 8AK. Paredzams, ka būs arī hibrīdmodifikācija, kas apvienos sešcilindru benzīna dzinēju un elektromotoru. Vēlāk piedāvājumam pievienosies M modelis ar aptuveni 600 Zs jaudīgu dzinēju.

Jaunās paaudzes modeļa oficiālā pirmizrāde notiks septembrī, Frankfurtes autoizstādes ietvaros, bet tirgū tas nonāks vēl līdz 2019.gada beigām.

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.