Jaunā “Toyota GR Supra” cena Latvijā no 64 400 EUR (+ VIDEO)

Toyota Supra tika ražota no 1978.gada līdz 2002.gadam šajā laikā piedzīvojot četras paaudzes, tagad tā atgriezusies kā Toyota GR Supra un tiek pasniegta kā piektās paaudzes modelis.

Ar Gazoo Racing speciālistiem kopā izstrādātais sporta automobilis apgādāts ar 3,0 litru sešcilindru motoru un “twin-scroll” turbīnu, kas palīdz sasniegt 340 Zs jaudu un 500 Nm griezes momentu.

Foto: iAuto.lv

Spēka agregāts strādā tandēmā ar astoņu pārnesumu automātisko transmisiju novirzot vilkmi automašīnas aizmugures riteņiem un nodrošinot paātrinājumu līdz simtam 4,3 sekundēs, kamēr maksimālais ātrums tiek elektroniski ierobežots pie atzīmes 250 km/h.

1,5 tonnas smagā divdurvju kupeja apveltīta ar izcilu vadāmību, iespaidīgu dinamiku un ideālu 50:50 priekšgala/aizmugures svara sadalījumu. Supra arsenālā arī diožu lukturi priekšā un aizmugurē, aktīvais diferenciālis, elektriskais stūres pastiprinātājs ar Sport un Comfort režīmu, braukšanas režīmu izvēle, ātrā starta funkcija, adaptīvā piekare un kalti 19 collu vieglmetāla riteņu diski ar augstas veiktspējas Brembo bremzēm.

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Salonā būs elektriski regulējami sporta sēdekļi, stūre ar pārnesumu pārslēgiem, informācijas/izklaides sistēma ar 10 skaļruņiem un 8,8 collu displeju, navigāciju, Bluetooth® un USB pieslēgvietām, divu zonu klimatkontrole. Vadītāja palīgsistēmas un drošības komplekss ietver lietus un gaismu sensorus, atpakaļskata kameru, aklo zonu monitoru un brīdinājumu par izbraukšanu no joslas, brīdinājumu par aizmuguri šķērsojošiem transportlīdzekļiem, brīdinājumu par aizmugurēju sadursmi un inteliģentos stāvvietā novietošanas sensorus ar automātisku bremzēšanas funkciju. Papildus tam automobilis ir aprīkots ar E-Call funkciju, kas automātiski nosūta paziņojumu par atrašanās vietu ārkārtas dienestiem gadījumā, ja notiek nopietna sadursme.

Pie Supra īpatnībām jāpieskaita 290 litru aizmugures bagāžnieks, kuram nav starpsienas, tātad piekļuve tam notiek uzreiz no divvietīgā salona.

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Tehniskie dati:

Garums/Platums/Augstums: 4,38×1,85×1,29 m

Riteņu garenbāze: 2,47 m

Motors: R6 benzīns, 2998 cm3, turbo

Jauda: 340 Zs pie 5000-6000 apgr/min.

Maks.griezes moments: 500 Nm pie 1600-4500 apgr/min.

Maksimālais ātrums: 250 km/h (elektroniski ierobežots)

Paātrinājums 0-100 km/h: 4,3 sekundes

Vid.degv.patēriņš: 7,5 litri

CO2 emisijas: 170 g/km Euro6
Pašmasa: 1570 kg

Bagāžas nodalījums: 290 litri

Degvielas tvertne: 52 litri

Foto: iAuto.lv

Cena Latvijā:

  • no 64 400 eiro versija Sport
  • no 67 450 eiro versija Premium

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.