Elektriskais Volkswagen bez maskas (+ FOTO)

Internetā nonākuši Volkswagen elektriskā hečbeka ID.3 attēli, kurus ievietojis kāds Twitter lietotājs no Vācijas.

Twitter lietotāja Grega Kables uzņamtajos attēlos Volkswagen jaunums redzams tikpat kā bez maskas, jo zem melnās līmlentes paslēpta vien radiatora reste, markas logotips un modeļa nosaukums. Štutgartes iedzīvotājs savā tvītā paskaidro, ka “tas gluži vienkārši apstājās zem mana loga”.

Golf klases elektriskais hečbeks izstrādāts uz MEB platformas, ko Volkswagen koncerns izmantos arī citiem savā sastāvā ietilpstošo marku elektromobiļiem. Pagaidām vēl nav pieejama pilna informācija par Volkswagen ID.3, taču agrāk tika ziņots, ka 4,25 m garais hečbeks tiks komplektēts ar 170 Zs elektromotoru un 48, 55 vai 62 kilovatstundu akumulatoru pēc pircēja izvēles, nodrošinot gaitas rezervi 330 – 550 km robežās.

Zināms, ka drīz vien pēc ID.3 pirmizrādes Frankfurtes autoizstādē (2019.gada septembris) tiks uzsākta tā ražošana, bet izmēros līdzīgais e-Golf tiks izņemts no piedāvājuma, lai neradītu konkurenci savas markas ietvaros.

Maija sākumā Volkswagen atklāja pieteikšanos ID.3 iegādei, pavēstot, ka modeļa bāzes versija ar vidējās ietilpības akumulatoru un gaitas rezervi aptuveni 420 km Vācijas tirgū maksās nepilnus 40 000 eiro. Šajā summā ietverta arī gada maksa par strāvu, ko īpašnieks varēs uzlādēt Ionity tīklā un visās stacijās, kas atbalsta Volkswagen We Charge.

 

 

Foto: Ekrānbilde no Twitter.com/GregKable

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.