Škoda modernizē Karoq un Kodiaq (+ FOTO)

Čehu ražotājs iepazīstinājis ar 2020.gada krosoveriem Karoq un Kodiaq. Abi ieguvuši burtiem veidotu uzrakstu Škoda uz bagāžnieka durvīm un dažus uzlabojumus.

Modernizētos Karoq un Kodiaq varēs atpazīt pēc burtiem veidotā markas uzraksta, kas darīs tos līdzīgus visiem Škoda jaunākajiem modeļiem, sākot ar Scala un beidzot ar Superb.

Ieviesti arī citi uzlabojumi, piemēram, abus modeļus turpmāk varēs nokomplektēt ar Side Assist aklās zonas pārraudzības sistēmu, kas aizstās Blind Spot Detect. Jaunā sistēma darbosies 70 m diapazonā (agrāk 20 m), bet brīdinājuma signāli vadītājam būs labāk pamanāmi. Side Assist paliks aktīva ātrumā, kas lielāks par 15 km/h, bet bremzējot, atslēgsies tikai tad, kad ātrums samazināsies līdz 10 km/h. Sistēmas sastāvdaļa ir arī aizmugurējo sānu zonu uzraudzība, kas nodrošina drošību, braucot atpakaļgaitā.

Krosoveru priekšpiedziņas versijām tagad būs pieejami DCC adaptīvie amortizatori, bet Karoq ticis pie jauna divlitru dīzeļdzinēja, kas attīsta 190 Zs, strādā kombinācijā ar pilnpiedziņu un 7DSG divsajūgu pārnesumkārbu.  

Visbeidzot, 2020.gada Kodiaq versijās Sportline, RS un L&K pieejami jauni riteņu diski 20 collu formātā.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.