No 94 900 eiro – Audi prezentējis modernizēto SQ7 (+ FOTO)

Audi jaudīgais krosovers SQ7 piedzīvojis modernizāciju, ieguvis jaunas gaismas, pneimatisko piekari un jaunas vadītāja atbalsta sistēmas.

Modernizācijas gaitā Audi jaudīgais krosovers ieguvis jaunu radiatora režģi, bamperus ar lielākiem gaisa pievadiem, jaunus Matrix-LED lukturus, ko par piemaksu var nomainīt ar HD-Matrix-LED un lāzergaismām.  Jauna LED optika arī aizmugurē, bet salonā jauns priekšējais panelis ar diviem jaunā A7 stilā veidotiem liela izmēra skārienekrāniem konsoles centrā. Augšējais ekrāns paredzēts multimediju sistēmai, bet apakšējais tiek izmantots, lai regulētu klimatkontroles darbību.

Sērijveida aprīkojumā pneimatiskā piekare, piestūrējošies aizmugures riteņi, virsbūves sānu stabilizācijas sistēma, sporta diferenciālis, sporta sēdekļi, alkantara, ādas un pulēta alumīnija apdare, izgaismotas sliekšņu uzlikas, alumīnija pedāļu uzlikas un komforta salona apgaismojums 30 variantos (piemaksa). Komplektā arī MMI Navigation plus ar Google-Earth kartēm, tiešsaistes atbalsta servisiem, sastrēgumu informāciju un luksoforu pārslēgšanos brīdinājumiem, kas ļauj noskaņoties uz braukšanu „zaļajā vilnī”. Vadītāja rīcībā Virtual Cockpit ar S versijas specifisko noformējumu un Performance funkciju, kas ekrāna centrā novieto tahometru.

SQ7 jau no rūpnīcas aprīkots ar 20 collu alumīnija riteņu diskiem 5-spieķu “turbīnstilā”, 285/45 izmēra riepām un 400/370 mm bremžu diskiem (priekšā/aizmugurē). Melnās bremžu skavas ar S modeļa uzrakstu par piemaksu var nomainīt pret sarkanām. Papildinvestīcijas būs nepieciešamas arī, ja gribēsiet oglekļa šķiedras-keramikas bremzes vai adaptīvo braukšanas asistentu, kas atbalsta tālos pārbraucienos, uzņemoties vadību arī šaurās ceļa remontu zonās.

SQ7 motortelpā atrodas 4,0 litru V8 dīzeļdzinējs, kas attīsta 435 Zs (900 Nm) un strādā kombinācijā ar elektrisko kompresoru, kas tiek piedzīts no 48V elektrosistēmas. Šāda sistēma (daļējais hibrīds) nodrošina dinamisku paātrināšanos un uzlabo degvielas patēriņa rādītājus.

Komplektā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu 100 km/h tiek sasniegti 4,8 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 250 km/h (elektroniski ierobežots).

Vācijā Audi SQ7 varēs pasūtīt jau jūlija beigās, cena – no 94 950 eiro.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.