Miljonais Volkswagen Touareg maksās 80 880 eiro (+ FOTO)

Volkswagen izgatavojis miljono krosovera Touareg eksemplāru. Tas ir ekskluzīvi noformēts jubilejas eksemplārs, kas maksās 80 880 eiro.

Īpašais automobilis, kas ieguvis nosaukumu One Million un versijas logotipus uz centrālajiem statņiem,  pieejams Sechura Beige virsbūves krāsā, ar mirdzoši melniem 20 collu Bogota vai Adamantium Silver krāsas Suzuka riteņu diskiem 21 collu formātā. Jubilāru var atpazīt arī pēc spīdīgi melnā  Black Glossy difuzora un riteņu arku uzlikām, tonētiem aizmugures lukturiem un sliekšņu uzlikām ar uzrakstu One Million.

Salona apdarei izmantota itāļu Puglia āda, kas krāsota ar olīvkoku lapu ekstraktu, bet sēdekļu augšdaļa un durvju paneļi dekorēti „dimanta” šuvēm Amber Brown krāsā. Papildu tam pircējs varēs pasūtīt savam automobilim sportisko R-Line Black Style paketi ar īpašiem dekoriem un sudrabotiem spoguļu korpusiem.  

Touareg One Million aprīkots ar 3,0 litru V6 dīzeļdzinēju, kas attīsta 286 Zs jaudu un 600 Nm griezes momentu, strādā kombinācijā ar 8AK un pilnpiedziņu. Jubilejas eksemplāra cena būs vismaz 80 880 eiro, kas par 22 265 eiro vairāk nekā standarta Touareg, kas aprīkots ar tādu pašu motoru.  

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.