Audi laiž klajā SUV kupeju Q3 Sportback (+ FOTO)

Audi iepazīstinājusi ar savu jaunāko modeli – Q3 Sportback, kas Latvijas tirgū kļūs pieejams rudenī.

Audi piedāvājumā jau ir krosovers Q3, taču jaunais modelis Q3 Sportback ir SUV kupeja, tātad veidots sportiskākā stilā. Garumā 4,50 m garā automašīna tikai nedaudz pārsniedz Q3, taču ir 30 mm zemāka, turklāt jumts noslēdzas ar spoileri, kas kopā ar melno radiatora režģi, logu rāmjiem, difuzoru, riteņu arku un sliekšņu uzlikām ar Audi logotipu (tikai Edition One versijai) rada vēl sportiskāku un dinamiskāku izskatu.   

Sportiskais stils apvienojumā ar eleganci turpinās arī salonā, ko tāpat kā Q3, var izvēlēties trīs aprīkojuma versijās (Sportback, Advanced, S-Line). Ciparu mērinstrumentu paneli var izvēlēties divos izpildījumos (10,1 VAI 12,3 collu ekrāns), viedtālruni uzlādēt bezvadu nišā un ar Apple CarPlay savienot ar ekrānu, bet MMI multimediju sistēma var pārvaldīt ar balsi, tāpat kā virtuālo palīgu Alexa. Par piemaksu var pasūtīt Bang & Oluffsen audio iekārtu ar 3D-skaņu.

Sportback pieejamas daudz un dažādas mūsdienu elektronikas ietaises, ieskaitot 360 grādu apkārtskata kameras, bet progresīvā stūres iekārta un sporta balstiekārta, Audi Drive Select un 17 collu riteņu diski būs jau sērijveida aprīkojumā.

Aizmugures pasažieri tik brīvi kā Q3 justies nevarēs zemākā jumta dēļ, toties kājām vietas pietiks, arī tādēļ, ka sēdekļu atzveltnes var regulēt slīpumā, bet pašu sēdekli – pārbīdīt par 130 mm garenvirzienā. Bagāžas nodalījums ietilpina 510 – 1400 litrus.  

Sākumā Audi Q3 Sportback būs pieejams ar diviem benzīna un diviem dīzeļa agregātiem. Pirmos pārstāv 150 Zs (250 Nm) TFSI motors ar 48V daļēja hibrīda sistēmu, kā arī divlitru agregāts ar 230 Zs (350 Nm). Abi četrcilindru dīzeļdzinēji attīsta 150 (340 Nm) un 190 Zs (400 Nm). Abus spēcīgākos benzīna un dīzeļa motorus var kombinēt ar Quattro pilnpiedziņu.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.