Lada Vesta iegūs Renault-Nissan motoru

Lada Vesta saņems vairākus uzlabojumus, tostarp 1,6 litru motoru, ko izstrādājuši alianses Renault-Nissan inženieri.

Krievu izdevums Motor.ru, atsaucoties uz informāciju, ko snieguši ražotājam tuvi ziņu avoti, vēsta, ka modelis Lada Vesta jau šogad iegūs vairākus uzlabojumus, tajā skaitā multimediju sistēmu ar Apple Carplay un Android auto atbalstu, labākas kvalitātes dzērienu turētājus, ādas stūri ar apsildi, modernizētus spoguļus ar korpusiem, kam mazāka vēja pretestība. Virsbūves krāsām pievienots jauns tonis “Lazurit”. Tehniskā ziņā lielākais ieguvums būs Renault-Nissan 1,6 litru motors, kas strādā kombinācijā ar japāņu Jatco variatoru un jau izmēģināts modelī Lada XRay Cross.

Informācijai pievienots arī attēls, kas, visticamāk, uzņemts Iževskas rūpnīcā, taču ražotāja plānos 2019.gada modernizācijas nav – modelis ar nosaukuma papildinājumu FL (Facelift) gaidāms tikai 2020.gadā.

Kas attiecas uz jau pieminēto XRay Cross un variatoru, tad tas ir viens no AvtoVAZ jaunākajiem piedāvājumiem, kas tirgū tika laists vien jūlija vidū. Šāda automobiļa cena sākas no atzīmes 841 900 rubļu (gandrīz 12 000 eiro), 100 km/h tas sasniedz 12,8 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 162 km/h.

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.