Japānis nopērk uzreiz piecus arābu Fenyr varenauto; viens maksā gandrīz 2 miljonus

Japāņu biznesmenis Tacumi Sinti iegādājies pēdējos piecus arābu varenauto Fenyr SuperSport eksemplārus no īpaši retās Launch Edition sērijas.

Libānas W Motors ražotā Fenyr SuperSport tirāža Launch Edition versijā ir tikai 10 eksemplāri un katrs automobilis maksā 1,75 miljonus dolāru. Pusi no šī piedāvājuma iegādājies Tacumi Sinti – Shibaura Group Holdings Inc ģenerāldirektors. Visas supermašīnas izcēlās ar oglekļa šķiedras virsbūvi un unikālu interjera un eksterjera krāsu salikumu, savukārt motortelpā iebūvēts sadarbībā ar vācu tūninga kompāniju RUF izstrādātais četru litru twin-turbo opozītmotors, kas attīsta 800 Zs jaudu un 980 Nm griezes momentu. Komplektā ar septiņu pakāpju robotizēto pārnesumkārbu tas 1200 kg smagajai kupejai nodrošina iespaidīgu dinamiku: 0-100 km/h – 2,7 sekundes, 200 km/h tiek sasniegti pēc 9,4 sekundēm, bet maksimālais ātrums ir 395 km/h. Savaldīt šādu jaudu palīdzēs oriģināls aerodinamiskā aprīkojuma komplekts ar trīs sekciju aktīvo antispārnu, pašbloķējošo diferenciāli aizmugures asī un sešu skavu karbona-keramikas bremžu mehānismiem.

Kupejas aprīkojuma sarakstā iekļauti sporta sēdekļi ar karbona karkasu, multimediju sistēma ar navigāciju, Wi-Fi interneta un Bluetooth atbalstu, ciparu mērinstrumentu panelis un atpakaļskata kamera.

Japāņu biznesmenis ir liels arābu tehnikas cienītājs, jo šomēnes viņa īpašumā nonāca arī 3000 Zs jaudīgais Devel Sixteen. Šī automašīna apgādāta ar dragstera motoru, kura maksimālā atdeve īslaicīgi var būt pat 5007 Zs un 4771 Nm. 100 km/h kupeja spēj sasniegt 1,8 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 515 km/h.

 

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.