Pasaulē jaudīgākais sērijveida apvidus auto iegūs 1000 Zs motoru (+ FOTO)

ASV kompānija Rezvani pieteikusi apvidus auto Tank jaunās paaudzes modeli, solot, ka tas iegūs 1000 Zs spēcīgu motoru, ļaujot kļūt par jaudīgāko šāda tipa sērijveida auto pasaulē.

Rezvani publicējis vairāku jaunā modeļa tīzerus, pirmizrādi solot jau nākamnedēļ. Zināms, ka Tank motortelpā ieguls 6,2 litru V8 motors, kas tiek uzstādīts Dodge Challenger SRT Demon, taču, ja muskuļauto konstrukcijā tas attīsta 850 Zs, tad šajā gadījumā motoristi sola vairāk nekā 1000 Zs. Uzkurinot interesi, ražotājs sola, ka jaunajam Tank nebūs nekādas saistības ar iepriekšējo paaudzi – automobilis esot izstrādāts pilnīgi no jauna, iegūs “militārā līmeņa aizsardzību pret elektromagnētiskajiem ieročiem” un to jau varot pasūtīt, iemaksājot 2500 dolāru avansā.

Jaunā Tank cena vēl netiek atklāta, tādēļ atgādināsim, ka pašreizējās paaudzes bāzes versija ar 500 Zs motoru maksā 165 000 dolāru, jaudīgākā modifikācija ar 707 Zs Hellcat motoru – 259 000 dolāru, bet armijas versija ar tādu pašu motoru un aizsardzības sistēmu komplektu – vismaz 295 000 dolāru.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.