Seat ļauj ielūkoties elektriskā krosovera salonā

Kāpinot interesi par savu pirmo elektriskās piedziņas krosoveru Spānijas autobūves kompānijas Seat sporta nodalījums Cupra publicējis jaunu attēlu.

Jaunākajā attēlā redzams krosovera salons ar ciparu mērinstrumentiem un daudzfunkcionālo sporta stūri, kas apvilkta ar alkantaru un izgreznota ar hromētu Cupra logotipu. Tāpat saskatāmi arī smalki veidotie durvju paneļi ar vara krāsas dekoru un oglekļa šķiedras spoguļa korpuss.

Ražotājs jauno modeli apzīmē kā “četrdurvju krosoveru ar kupejai līdzīgu virsbūvi”. Cupra sola „emocionālu dizainu” un “progresīvas tehnoloģijas”, no plašākas informācijas pagaidām vēl atturoties.

Zināms, ka topošais jaunums būs markas pirmais pilnībā elektriskais modelis. Visticamāk, ka pamatu tam veido Volkswagen globālā platforma MEB, kas tika izveidota koncerna elektriskās piedziņas modeļiem.

Līdz 2020.gadam Cupra sola četrus jaunus modeļus: hibrīda krosoveru Formentor, jauno Cupra Leon un tā jaudīgo modeli, kā arī kādu jaunu automobili ar nosaukumu Special Model, ko spāņi gatavojas atklāt plašākai publikai Frankfurtes autoizstādes priekšvakarā – 2.septembrī.

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.