Subaru modernizējis Impreza hečbeku un sedanu (+ FOTO)

Japānas autobūves kompānija Subaru atklājusi informāciju par modernizēto Inpreza hečbeku un sedanu. Vispirms tas nonāks pie pašmāju dīleriem, vēlāk kļūs pieejams arī ASV un Eiropā.

Izmantojot jaunu radiatora režģi un buferus ar gaisa pievades atverēm visā tā garumā, kā arī pamainot priekšas un aizmugures lukturu izskatu Subaru veicis nelielas izmaiņas hečbeka un sedana ārējā izskatā, savukārt salonā, kura apdarei tagad izmantoti kvalitatīvāki materiāli, parādījusies modernāka multimediju sistēma ar lielāku ekrānu.

Vēl viens jaunievedums ir elektronisko palīgu pakotne Eyesight Touring Assist, kas tagad iekļauta jau abu modeļu standarta aprīkojumā. Šis komplekss apvieno adaptīvo kruīzkontroli, automātisko ārkārtas bremzēšanas sistēmu un joslas uzturēšanas palīgu.

Impreza motoru izvēle palikusi nemainīga: 1,6 un 2,0 litru opozītmotori ar 115 un 164 Zs jaudu. Abus var kombinēt ar variatora transmisiju, priekšējo vai visu riteņu piedziņu.

Japānas tirgū modernizētā Impreza kļūs pieejama jau šoruden, bet vēlāk tirdzniecības starts tiks dots arī ASV un Eiropā.

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.