Audi uz Frankfurti ved 600 Zs jaudīgo RS7 Sportback (+ FOTO)

Vācijas autobūves kompānija Audi uz Frankfurtes autoizstādi (no 10.09) ved RS7 Sportback jaunās paaudzes modeli, kas ieguvis 600 Zs jaudīgu spēka iekārtu ar daļējā hibrīda tehnoloģiju

Jaudīgais hečbeks būs komplektēts ar tādu pašu spēka iekārtu, kā nesen prezentētais RS6 Avant universāls. Tas ir astoņu cilindru benzīna motors ar divām turbīnām un daļējā hibrīda tehnoloģiju ar starterģeneratoru un 48 voltu elektrisko sistēmu.

Motors attīsta 600 Zs jaudu un 800 Nm griezes momentu, kas ir par 40 Zs un 100 Nm vairāk nekā iepriekšējās paaudzes agregāts. Dzinējs strādā kombinācijā ar Quattro pilnpiedziņas sistēmu un 8AK. 100 km/h RS7 Sportback spēs sasniegt 3,6 sekundēs, bet maksimālais ātrums būs elektroniski ierobežots pie atzīmes 250 km/h.

Pateicoties daļējā hibrīda tehnoloģijai (MHEV) ar 48 voltu galveno elektrisko sistēmu, 4.0 TFSI dzinējs apvieno maksimālu veiktspēju ar augstu efektivitāti. Ar MHEV tehnoloģiju iespējams samazināt degvielas patēriņu pat par 0,8 litriem uz 100 kilometriem.

Jaunās paaudzes modelim ir modernizēta piekare, sporta diferenciālis aizmugures asī un augstas veiktspējas bremzes. Iegādājoties papildaprīkojumā iekļautās Dynamik un Performance paketes, maksimālā ātruma latiņu var pacelt attiecīgi līdz 280 un 305 km/h.

Jaunā RS7 Sportback cena vēl nav nosaukta. Aktuālais modelis Vācijā maksā sākot no 121 700 eiro.

Frankfurtes autoizstādē Audi ekspozīcijā varēs skatīt arī atjauninātos A4 un A5 saimes modeļus, Q7, kā arī jau pieminēto RS6 Avant un konceptauto Al: Trail.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.