Jaunais “Mitsubishi Pajero Sport” – tagad oficiāli (+ foto)

Japānas autobūves kompānija “Mitsubishi Motors” prezentējusi trešās paaudzes apvidus auto “Pajero Sport.” Jaunā modeļa aprīkojums papildināts ar jaunu dīzeļdzinēju un jaunām ekstrām.

Trešajā paaudzē “Pajero Sport” gabarīti ir sekojoši: garums – 4785 mm, platums – 1815 mm, augstums – 1805 mm, kas nozīmē, ka garumā tas pastiepies par 90 mm, bet augstumā pieaudzis par 5 mm. Riteņu bāze nav mainījusies un joprojām ir 2800 mm, savukārt klīrenss sasniedz 218 mm, kas ir pietiekami, lai varētu pārvarēt līdz pat 70 mm dziļus ūdens šķēršļus.

Foto: Publicitātes foto

“Pajero Sport” motoru klāstā būs jauns 2,4 litru dīzeļdzinējs, kura jauda pagaidām netiek atklāta, tomēr zināms, ka platformas radinieka – pikapa “L200” konstrukcijā, šis agregāts attīsta 153 ZS (380 Nm) un 181 ZS (430 Nm). “Pajero Sport” motorus kombinēs ar jaunu astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, kas izstrādāta speciāli šim modelim, ļaujot ietaupīt līdz pat 17% degvielas, salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes transmisiju.

Apvidus auto aprīkojumā būs sistēma, kas brīdinās un palīdzēs novērst sadursmi ar priekšā braucošo transportlīdzekli, elektroniskā stāvbremze, divu zonu klimatkontrole, apsildes sistēma stūrei un aizmugurējai sēdekļu rindai.

Šī gada beigās “Mitsubishi Pajero Sport” tirdzniecība startēs Taizemē, bet citos pasaules tirgos tas kļūs pieejams nākamgad. 

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.