Limbažu novadā auto nāvējoši traumējis 80 gadus vecu velosipēdisti

Vakar Limbažu novadā pēc sadursmes ar vieglo automašīnu bojā gājusi kāda 80 gadus veca velosipēdiste, aģentūra LETA uzzināja valsts policijā.

Negadījums noticis autoceļa Kocēni-Limbaži-Tūja 37.kilometrā, kur 1966.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Volkswagen Golf” notriecis 1935.gadā dzimušu velosipēdisti, kura no gūtajām traumām notikuma vietā mirusi.

Rīgā, Pērnavas ielā, automašīna “Škoda”, kuru vadīja 1959.gadā dzimusi sieviete, notrieca velosipēdisti, 1964.gadā dzimušu sievieti. Negadījumā cieta velosipēda vadītāja, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Jaunpiebalgas novadā, autoceļa Ķeņģi-Jaunpiebalga 18.kilometrā, automašīna “Opel Vectra”, kuru vadīja 1991.gadā dzimis vīrietis, nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījumā cieta un ar smagām traumām slimnīcā nogādāts spēkrata vadītājs.

Kopā valstī vakar reģistrēti 40 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki, viens no kuriem gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrēti 17 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta viens cilvēks.

Pagājušajā diennaktī uz Latvijas ceļiem pieķerti 16 transportlīdzekļu vadītāji, kas sēdušies pie stūres alkohola vai narkotisko vielu reibumā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Visvairāk dzērājšoferu pieķerts Rīgas reģionā – desmit. Kurzemes, Zemgales un Latgales reģionā pie stūres alkohola reibumā bija sēdušies divi vadītāji katrā no reģioniem.

Kopumā valstī noformēti 226 protokoli par ātruma pārsniegšanu. Visvairāk ātruma pārkāpēju konstatēts Rīgas reģionā – 94.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.