Ogrē uz dzelzceļa pārbrauktuves notikušās avārijas dēļ būtiski kavējas vilcienu satiksme; atcelts vilciena reiss

Ogrē uz dzelzceļa pārbrauktuves notikušās avārijas dēļ būtiski kavējas vilcienu satiksme, līdz ar to arī atcelts viens vilciena reiss no Ogres uz Rīgu.

Kā aģentūru LETA informēja AS “Pasažieru vilciens” (PV) pārstāvis Egons Ālers, virzienā uz Rīgu vilcieni var kavēties aptuveni līdz stundai, savukārt pretējā virzienā tie var kavēties vēl ilgāk.

Piemēram, ir atcelts plānotais vilciens plkst.7.57, kuram vajadzēja doties no Ogres uz Rīgu. Ālers pieļāva, ka varētu atcelt arī citus vilcienus un piebilda, ka pasažieri par aktualitātēm var sekot līdzi “Pasažieru vilciens” interneta mājaslapā.

Kā ziņots, šorīt Ogrē uz dzelzceļa pārbrauktuves vilciens saskrējies ar vieglo automašīnu. Sadursmē cietusi sieviete, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukums uz notikuma vietu saņemts plkst.5.21.

Vilciens pēc sadursmes vieglo automašīnu pa dzelzceļa sliedēm vilcis 400 metrus. VUGD palīdzība bija nepieciešama, lai ar hidrauliskajiem instrumentiem no bojātās automašīnas izvilktu tajā iespiestu sievieti, kura pēc tam nodota mediķu aprūpē.

Pēc plkst. 9:00 vilcienu satiksme tiks atjaunota.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.