Rīgā nenoskaidrota automašīna notriekusi gājēju un aizbraukusi no notikuma vietas

Vakar Rīgā pagaidām nenoskaidrots transportlīdzeklis notrieca gājēju un aizbrauca no notikuma vietas.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka Kaķasēkļa dambī neidentificēts vadītājs ar nenoskaidrotu transportlīdzekli notrieca 1933.gadā dzimušu sievieti un aizbrauca no notikuma vietas. Cietusī gājēja ar traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Kandavā, Lielajā ielā, pagaidām neidentificēts vadītājs ar nenoskaidrotu transportlīdzekli notrieca gājēju, 1981.gadā dzimušu sievieti, un aizbrauca no notikuma vietas. Gājēja ar traumām nogādāta slimnīcā.

Aizkrauklē, Gaismas ielā, 1939.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Audi 80”, uz gājēju pārejas notrieca 1939.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 77 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 40 avārijas, kurās cietis viens cilvēks.

Vakar uz Latvijas ceļiem par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 214 administratīvā pārkāpuma protokoli, informēja Valsts policijā.

Visvairāk šoferu par šo pārkāpumu sodīti Rīgas reģionā – 100.

Savukārt alkohola reibumā vakar pie stūres pieķerti 11 šoferi – septiņi Rīgas reģionā, divi Vidzemes reģionā un pa vienam Kurzemes un Latgales reģionā.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.