Siguldas novadā auto uzbrauc bērnam

1982.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Ford” uzbrauca 2002.gadā dzimušam gājējam, kurš ar sasitumiem no slimnīcas atlaists mājās.

Siguldas novadā vakar automašīna uzbraukusi bērna, kurš negadījumā guva vieglas traumas, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

1982.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Ford” uzbrauca 2002.gadā dzimušam gājējam, kurš ar sasitumiem no slimnīcas atlaists mājās.

Savukārt Rīgā, Ropažu iela automašīna uzbrauca 1926.gadā dzimušai sirmgalvei, kura nogādāta slimnīcā.

Rēzeknes novadā notika sadursme starp automašīnu “Volkswagen”, kuru vadīja 1938.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu “Hyndai”, kuru vadīja 1964.gadā dzimis vīrietis. Slimnīcā ar sasitumiem nogādāts “Volkswagen” pasažieris, bet ar galvas smadzeņu satricinājumu – “Hyundai” vadītājs, kurš bija alkohola reibumā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 88 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki.

Pagājušajā diennaktī uz Latvijas ceļiem pieķerti 14 transportlīdzekļu vadītāji, kas sēdušies pie stūres alkohola reibumā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Visvairāk dzērājšoferu pieķerts Vidzemē – seši. Zemgales reģionā pie stūres alkohola reibumā aizturēti četri vadītāji, Rīgas reģionā – trīs, Kurzemes reģionā – viens.

Kopumā valstī noformēts 201 protokols par ātruma pārsniegšanu. Visvairāk ātruma pārkāpēju bijis Rīgas reģionā – 90.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.