Nobrauc 120 km ar baļķi aizmugures riteņa vietā (+ foto)

Krievijas pilsētas Sanktpēterburgas iedzīvotājs Eduards Aļimovs nobraucis 120 kilometrus no kāda lauku apvidus līdz savai pilsētas garāžai, aizvietojot bojāto “Chevrolet Niva” aizmugures riteni un pusasi ar baļķi.

Sociālajos tīklos ievietotās fotogrāfijas ātri vien izpelnījušās lietotāju uzmanību, tādēļ ziņu kanāla žurnālisti uzmeklējuši „izgudrotāju,” kurš pastāstījis, kādēļ tā rīkojies.

Izrādās, viņš ar draugu devies izbraukumā uz aptuveni 120 km attālu lauku apvidu, kur ceļotāji nokļuvuši neparedzētā situācijā: automašīna iestigusi purvā un dzinējs pielijis ar ūdeni. Motoru gan vēlāk izdevies atdzīvināt, taču tad salūzis aizmugures tilts, kurā arī bija iekļuvis ūdens. „Izjuka viss, ritenis ieķīlēja, pusasi norāva un es paliku bez riteņa,” atceras Eduards.

Naudas evakuatoram nav bijis, taču mašīnā atradies zāģis, turklāt tā bija aprīkota ar vinču. „Atbraucām labi, varēja turēt 40-45 km/h, tikai visu laiku nācās kontrolēt procesu. Līdz Pēterburgai izlietojām trīs baļķus,” savu piedzīvojumu stāstu pabeidz Eduards.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.