No ārpuses “Tesla”, iekšpusē “BMW”, jeb pārbūve krievu gaumē (+ foto)

Lēts, nepraktisks un neērts – lūk, ko domā, kāds krievs par Tesla Model S interjeru, tādēļ viņš izšķīries par papildu tēriņiem un par aptuveni 27 000 eiro uzlabojis amerikāņu elektromobiļa salonu ar BMW 7.sērijas sēdekļiem un citiem, viņaprāt, noderīgiem aksesuāriem.

Galvenās pārmaiņas ir BMW 7.sērijas sēdekļi, kas ir krietni komfortablāki, ērtāki un vairāk piemēroti gariem pārbraucieniem, tiesa gan – bez masāžas funkcijas – lai nenosēdinātu elektromobiļa baterijas un nesamazinātu nobraucamo kilometru skaitu.

Tesla multimediju sistēma un ciparu mērinstrumentu panelis atstāti bez izmaiņām, toties alkantara, klavierlakas un ādas apdare tagad ir itin visām interjera detaļām. Klients uzskata, ka oriģinālā viduskonsole ir pārāk nepraktiska, tādēļ tagad tur iebūvēta pašu konstrukcija ar dzērienu turētājiem un septiņām (!) USB pieslēgvietām. Par strāvas patēriņu šajā gadījumā nevajag uztraukties, jo tā nāk no papildu akumulatora.

Izmantojot vienkāršu risinājumu (izveidoti izgriezumi durvju paneļos), pārīti ūdens pudeļu varēs noglabāt arī vadītāja kreisajā pusē. Tesla nelielais un drebstelīgais spogulītis vadītāja saulessargā nomainīts pret lielāku un stabilāku no Jaguar, bet Model S „cietais” aizmugures sēdeklis ar „ātri dilstošo ādu” – pret viesmīlīgoBMW aizmugures zvilni ar vidējo roku balstu.  

Ideja iepatikusies Tesla dīlerim Moscow Tesla Club, kas šādu pārbūvi ieviesis savu klientu piedāvājumā. Neskaitot šo variantu, Moscow Tesla Club piedāvā Model S salona uzlabošanu ar Larte Design un Brabus detaļām. 

BMW sēdekļi ir krietni komfortablāki Foto: Moscow Tesla Club

labāk piemēroti garākiem pārbraucieniem Foto: Moscow Tesla Club

priekšējās durvīs tagad varēs uzglabāt dzērienus Foto: Moscow Tesla Club

Foto: Publicitātes foto

jaunā viduskonsole ar septiņām USB ligzdām Foto: Moscow Tesla Club

spogulītis ir no Jaguar Foto: Moscow Tesla Club

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.